Vse, Kar Potrebujemo Sodobni Kmetovalci

 
 
 

 
 
 

Zadnje novice

Preberite aktualne novice o naši dejavnosti.

Vse novice ...

 
 
 

Test materiala ACC866

 

 

Opravili so test treh različno obdelanih kovin. Pri vsaki so poškodovali površino s prečnimi rezi, nato pa poškodovani del pršili s slano vodo 1008 ur (gre za enak postopek kot pri avtomobilski industriji).

Rezultati:

VROČE CINKANO

  • 100% bela rja

TEMELJNI PREMAZ + 2K LAKA

  • vidna migracija pod lakom, manj kot 35 mm

OBDELAVA BRANTNER ACC866

  • nespremenljiva migracija pod površjem, manj kot 3,5 mm
  • obdelava je popolnoma avtoamtiziran proces
 
 
 

Brantner

Brantner

Skoraj nihče ne združuje napredka in tradicije tako kot to počne Brantner. Korenine segajo na lokacijo, ki se nahaja v Laa / Thaya - Avstrija. Družba je preživela prvo in drugo svetovno vojno ter zrasla najprej v proizvodnjo prikolic na konjsko vprego, nadalje pa na traktorske prikolice.

Trenutni položaj na trgu (tržni vodja v Avstriji in številka 1 v Zahodni Evropi glede proizvodnje prikolic) je posledica optimizma, vere v svojo poslovno zamisel, potrebe po napredku in nadaljnji razvoj.

Glede na tradicijo je podjetje še vedno v družinski lasti. Sedanja 8. generacija je odgovorna ohranjati kakovost, izkušnje in raznolikosti v proizvodnji prikolic. 

 
 
 

100% lastna proizvodnja

100% lastna proizvodnja

Brantner slovi po zelo visokih merilih in standardih, zato so vsi produkti 100% izdelani v lastni proizvodnji.

Prvi na seznamu proizvodnega procesa so sestavni deli. Le-ti so izdelani iz up-to-date delov (slika na desni - računalniško podprta proizvodnja z laserjem). Nato so oblikovani na končni sestavni del s pritiskom pod tlakom 4000 ton. Dobro usposobljeni zaposleni pa poskrbijo, da so deli sestavljeni na pravilen način, tako da se dosežejo želje kupcev.

 ACC 866 – ''Autophoretic'' temeljna zaščita ekskluzivno samo pri prikolicah BRANTNER

Tovarna Brantner je edini proizvajalec traktorskih prikolic kateri vključuje ACC866 tehniko površinske obdelave svojih proizvodov. ACC866 je proces pri katerem zaščitni sloj, ki kovine ščiti pred korozijo ne nastane s pomočjo elektrike, temveč s pomočjo kemijske reakcije na kovino. Edinstveno pri tem postopku je, da se po celotni površini stroja razvije enakomerna plast – tudi v težko dostopnih predelih.

Prednosti: izjemno dolga življenjska doba prikolice, optimalna zaščita pred rjo in vremenskimi vplivi, enakomernost slojnega nanosa – tudi na okrivljenih mestih, zaščita tudi znotraj stranic, šasije,...

 
 
 

Naslov:

Voklo 49
4208 Šenčur
Slovenija 

Telefon:

00386 (0)41 208 568 - Primož
00386 (0)4 279 80 00 - Pisarna

00386 (0)31 480 648 - Rezervni deli, tehnična podpora

E-Mail:

info@euro-globtrade.si

Quick message

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.