Vse, Kar Potrebujemo Sodobni Kmetovalci

 
 
 

 
 
 

Zadnje novice

Preberite aktualne novice o naši dejavnosti.

Vse novice ...

 
 
 

McHale

McHale

Leta 1989 je McHale začel s proizvodnjo ovijalcev bal v okrožju Mayo na Irskem. Od takrat je podjetje nepredstavljivo zraslo; izvoz predstavlja 90% od celotne prodaje in stroji se prodajajo povsod po svetu. Ta uspeh je moč pripisati filozofiji podjetja o potrebni specializaciji, intenzivnem testiranju in razvijanju izdelkov v sodelovanju s končnimi kupci. Zavezani so tudi k investiranju, raziskovanju in razvijanju proizvodne tehnologije in opreme.


             


Leta 2002 je McHale vstopil na trg z balirkami z zagonom izdelka McHale Fusion, ki se je prav hitro trdno zasidrala kot vodilna kombinirana balirka z ovijalcem na svetovnem trgu. Leta 2005 McHale predstavi osnovno balirko s fiksno komoro F550, ki je bila zasnovana na osnovi Fusion balirke in vsebuje 85% njenih sestavnih delov. Takoj po zagonu si je priskrbela ime kot najrobustnejša silažna balirka. Zaradi tega uspeha, je McHale dodal v serijo F5 še balirko brez nožev F540 in pa popolnoma samodejno balirko F560. V letu 2011 je bila serija F5 nadgrajena s serijo F5000, ki pa vključuje balirke F5400, F5500 in popolnoma samodejno balirko F5600.

 


     


McHale si predstavlja zahod Irske kot idealen teren za testiranje strojev, kajti tam so tla in podnebje bolj neusmiljena do kmetijske mehanizacije, kot kjerkoli drugje v Evropi. Podjetje McHale je sedaj eden največjih delodajalcev v tem območju, proizvodnja pa poteka v namensko zgrajeni tovarni, ki uporablja najnovejšo lasersko in robotsko proizvodno tehnologijo in deluje z ISO 9001/2008 akreditacijo.

   Podjetje razpolaga s široko ponudbo ovijalcev, ki ovijajo vse velikosti in oblike bal, od klasičnih tritočkovnih pa vse do daljinsko vodene ovijalke. Prodajni program vključuje vožene in nošene ovijalke, ovijalke s super hitrim ovijanjem, s priklopom na katerokoli balirko, vožene ali nošene ovijalce kvadratnih bal, opremo za prenos okroglih ali kvadratnih bal, rezalce bal in odjemalce silaže. In pa seveda glavni produkt: balirke s variabilno komoro V6, fiksno komoro F5 in najnovejši model kombinirane balirke z ovijalcem FUSION3.

   

 
 
 

Naslov:

Voklo 49
4208 Šenčur
Slovenija 

Telefon:

00386 (0)41 208 568 - Primož
00386 (0)4 279 80 00 - Pisarna

00386 (0)31 480 648 - Rezervni deli, tehnična podpora

E-Mail:

info@euro-globtrade.si

Quick message

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.