Vse, Kar Potrebujemo Sodobni Kmetovalci

 
 
 

 
 
 

Stopite v stik z nami

Voklo 49, 4208 Šenčur

Primož Globočnik
041 208 568

 
 
 

Financiranje

Ponujamo ugodno in prilagodljivo financiranje.

Preberi več >>
 

 
 
 

Zadnje novice

Preberite aktualne novice o naši dejavnosti.

Vse novice ...

 
 
 

O nas

Poslanstvo podjetja

Euro Globtrade prispeva k modernizaciji kmetijske dejavnosti. S ponudbo najkakovostnejših in tehnično dovršenih strojev si prizadeva slovenskim kmetovalcem čim bolj olajšati delo, povečati obseg in kakovost proizvodov njihove dejavnosti ter skrbeti za varstvo okolja. Tako povečuje konkurenčnost, rast in razvoj dejavnosti slovenskih kmetovalcev.

Vizija podjetja

Postati eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju prodaje kmetijske mehanizacije, prepoznavno po kakovosti storitev, prijaznem osebju in po zadovoljnih kupcih. Sodelavcem želimo nuditi varno in donosno zaposlitev v mladem in stimulativnem okolju, ki spodbuja podjetniško naravnanost, inovativnbost in timsko delo.

Euro Globtrade s sedežem v Voklem 49 je podjetje, ki se ukvarja s prodajo kmetijske mehanizacije. Leta 1991 je podjetje ustanovil Ciril Globočnik. V 30-ih letih delovanja je podjetje razvilo trdne partnerske odnose z dobavitelji iz drugih držav članic EU. Prodajni program podjetja sestavljajo artikli drugih proizvajalcev kmetijske mehanizacije, ki imajo sedež v zahodnih državah članicah EU (Nemčija, Avstrija, Francija in Nizozemska). Podjetje na slovenskem in hrvaškem trgu deluje kot zastopnik njihovih tržnih znamk oziroma njihovega prodajnega programa.

Uspešno kmetovanje v vedno konkurenčnejšem in nenehno spreminjajočem se prostoru Evropske unije dandanes lahko zagotavljajo le strokovni, inovativni in s sodobno kmetijsko mehanizacijo opremljeni kmetovalci. Zato se podjetje pri svojem prodajnem programu osredinja na ponudbo strojev kmetijske mehanizacije, ki našim kupcem ponujajo ugodne rešitve pri opravljanju kmetijske dejavnosti. Prodajni program obsega le najkakovostnejše, tehnično in slogovno dovršene ter do uporabnika prijazne stroje. Program se pri svoji namenskosti osredinja na vsa glavna področja sodobnega kmetovalca in obsega: traktorske prikolice, stroje za pripravo in obdelavo zemlje, stroje za spravilo krme in traktorske nakladalnike. Stroji so namenjeni vsem kmetovalcem ter podjetjem in zadrugam, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo. Traktorske prikolice, ki predstavljajo del programa, so primerne tudi za gradbena podjetja.

Zaposlitev

V podjetju Euro Globtrade gradimo poslovno kulturo, ki temelji na timskem delu in doseganju zastavljenih ciljev. Znanje, izkušnje in inovativnost naših zaposlenih so naše največje bogastvo. V kolikor menite, da bi lahko tudi vi uspešno prispevali k uresničevanju vizije našega podjetja, obenem pa bi se tudi sami strokovno in osebno razvijali, vas vabimo, da se nam predstavite.

 

 
 
 

Naslov:

Voklo 49
4208 Šenčur
Slovenija 

Telefon:

00386 (0)41 208 568 - Primož
00386 (0)4 279 80 00 - Pisarna

00386 (0)31 480 648 - Rezervni deli, tehnična podpora

E-Mail:

info@euro-globtrade.si

Quick message

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.